Thursday, October 04, 2007

Hårdt hårdt hårdt

Jeg synes det er hårdt, underligt nok ikke at trolden græder fordi gråden nu har ændret sig til brok. Men man bliver altså brugt på en helt anden måde, når aftenen starter som den har gjort de sidste dage herhjemme.
I aften faldt lillemanden i søvn til sidst ved siden af sin mor i den store seng. Årsagen er den, at han nu er blevet syg med snot og meget hodterrig. Det piber, når han trækker vejret. Vi startede med at putte som de andre dage, og faktisk varede gråden idag kun 10 minutter, så holdt han pauser og brokkede sig istedet for gråden med tåre. Han var stort set også faldet i søvn i sin egen seng men blev ved med at vågne , fordi han hele tiden hostede, og så græd han. Så derfor skulle han selvfølgelig ikke ligge der, når han havde det sådan. Først gik D.D lidt rundt med ham, men han vågnede igen uden helt at vågne. Så til sidst lagde jeg mig med ham, og så sov han efter 5 minutter og har sovet siden.
Det er som det skal være, når hn er syg, men jeg sidder alligevel lidt med en følelse af, at det er "spildt" de forrige dage, fordi putningen endte på denne måde idag. På den anden side ville vi aldrig gøre det anderledes, og så må vi jo bare klø på igen imorgen:_)
Vi skal nok nå dertil en eller anden dag....

2 comments:

Anonymous said...

Puha, det lyder bare hårdt. Han skal da selvfølgelig ikke ligge alene, når han er syg, det lille pus.
Håber det bliver lettere snart.

Frøkenhat said...

Lille pus - både Trolden og hans mor. Synes det er rigtig fornuftig at vente med de store kampe, til alle er raske og fit for fight.