Friday, December 21, 2007

15 måneder

Trolden er virkelig ved at komme efter sine to måneder med diverse sygdom. Det er dejligt at se og opleve. han har netop afsluttet 14 dage med naturmedicin, der skulle være med til at genoprette hans immunforsvar. Sjovt nok har han ikke været syg eller snottet siden den dag, han afsluttede perioden med naturmedicinen, jeg håber,det holder ved.
Så er den lille fyr på 15 måneder også ved at viderudvikle sit temperement, for temperement det har han uden tvivl. Vi har en del konflikter i øjeblikket, når vi siger nej, han bliver tosset, skriger og smider sig ofte på gulvet eller bgynder at slå ud efter os. Det tager tit flere minutter, inden han vil acceptere, at det er os der bestemmer.
Han er en dejlig eventyrer og elsker at udforske ALT, han sidder meget sjældent stille på sin numse, kravler gerne op og balancer på kanten, hvor det er muligt. Han elsker vand og udeliv.
Han er også meget kærlig og omsorsgfuld og vil også meget gerne nusse. Vi er dog ved at lære ham, hvordan man aer, for ofte for hånden så meget fart på, så det bliver til at slå selvom udgangspunktet var at ae.
Han siger omkring 10 forståelige ord.
Det går ok med at putte i egen seng. Vi gør det stadig men i disse dage er det dog ikke uden meget brok, før han falder i søvn. Ligeledes vågner han typisk ved 1 tiden og er svær at ligge i egen seng igen, så der ryger han ofte over til os.
Mad er et helt kapitel for sig selv. Men morgenmåltidet er klart det bedste. Frokost meget svingende og aftensmad begrænset. Hmn det størte problem er rugbrødet, vi kan ikke få ham til at spise det, jo men kun hvis der er nutella på! Ydeligere kan noget han spiste igår være noget han bestemt ikke vil have idag. Er der andre af Jer der oplever det med maden?

Nok for denne gang, nu skal jeg have hentet lillemanden og vi skal pynte juletræ.
Jeg håber, I alle derude får en dejlig jul med dejlige stunder. Desværre ved jeg også, at der er mange af Jer, der sidder uden det længe ønsket barn, eller har Jeres barn i himlen. Jeg håber, i finder styrken til at komme gennem disse juledage, og at der er nogen om Jer, der passer rigtig godt på Jer.

Glædelig Jul til Jer alle sammen

3 comments:

Frøkenhat said...

Han er ved at være stor, den lille...

Det med maden er vist meget normalt. Bøllehatten er også meget skiftende i forhold til, hvad hun gider at spise. Nogle dage kører hun den ene kartoffel ned efter den anden, mens hun ikke vil røre dem andre dage. Tror man skal undgå at slås alt for meget om den sag, før de bliver lidt ældre...

Glædelig jul til dig og hele familien.

Håber jeg får lidt mere overskud om aftenen i det nye år, så der igen kommer hul igennem på msn. :-)

QVINDEN said...

Også en rigtig dejlig og glædelig jul til dig og dine.

Mette said...

Også en rigtig glædelig jul til jer!
Knus